Skip to main content

Op til 12 timers smertelindring i ét enkelt plaster

Voltarol medicinsk plaster

Behandling af muskel-­ og ledsmerter – virker i op til 12 timer. Lindrer smerten direkte på smertestedet, og behandler inflammationen, der ofte er årsag til smerten.
Fås i 2 stk. medicinsk plaster

Hvordan skal

det bruges

Spørgsmål og svar

  • Hvad er inflammation?

    Inflammation, også kaldet betændelse, er kroppens reaktion på en beskadigelse af dens celler eller væv. Når cellerne beskadiges, frigiver de kemiske stoffer, der får de små blodkar i området til at udvide sig, så blodstrømningen i området øges. Det får det skadede område til at hæve op og blive rødt (på grund af det ekstra blod) og i nogle tilfælde til at føles varmt ved berøring. Hævelsen medfører et tryk på nerverne, hvilket igen medfører smerte. Læger taler ofte om ”klassiske tegn” på inflammation – det indbefatter varme, rødme, hævelse og smerte. Anti-inflammatoriske lægemidler fremskynder helingsprocessen ved at medvirke til genetablering af en normal blodstrømning i det skadede område, hvorved varmefølelsen, rødmen, hævelsen og den deraf følgende smerte aftager. Når et anti-inflammatorisk lægemiddel også lindrer smerter, siger man, at det har analgetiske egenskaber.

  • Hvad er et analgetikum?

    Et analgetikum er et fagudtryk for for smertestillende midler i.e. lægemidler, der lindrer smerte. Nogle analgetika stopper smerte ved at gøre de lokale nervespidser (f.eks. i et inficeret smertefuldt led) mindre følsomme, andre virker ’centralt’ i de dele af hjernen, hvor vi ’føler’ smerte.

  • Hvad er Diclofenac?

    Diclofenac er det aktive stof i Voltaren gel. Diclofenac er et betændelseshæmmende lægemiddel, der samtidig lindrer smerter og nedsætter feber. Diclofenac tilhører en gruppe af betændelsesdæmpende lægemidler, der også kaldes non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID´er).

Læs mere

Hvad er inflammation?

Læs alt om de processer, som forårsager inflammation, hvorfor man rammes, og hvordan man har det i kroppen...

Læs mere

Smerter og smertebehandling

Få mere at vide om, hvordan du skal behandle netop din smertetype...

Læs mere

Hvordan virker Voltaren?

Få mere at vide om, hvordan Voltaren kan lindre smerte og mindske inflammation.

Læs mere
1t Voltaren Gel lindrer akut smerte allerede efter én time. 1t Voltaren Gel lindrer akut smerte allerede efter én time.