Skip to main content

Behandling af din smerte

Hvordan virker Voltaren?

Få mere at vide om, hvordan Voltaren kan lindre smerte og mindske inflammation.

Hvad er Voltaren?

De receptfrie Voltaren-produkter indeholder det virksomme stof diclofenac, som tilhører gruppen af ikke-steroide antiinflammatoriske præparater (NSAID). Diclofenac har en prostaglandinhæmmende effekt. Prostaglandiner er stoffer i kroppen, som forårsager smerte og inflammation. Diclofenac mindsker prostaglandinernes effekt og bidrager til at lindre smerte og mindske inflammation.

Forskellige typer Voltaren

Voltaren findes i to forskellige formater: gel og plaster. Her forklarer vi, hvordan de forskellige typer virker.

Voltaren til udvortes brug

 

Voltaren-gel

Hvordan virker Voltaren?

VIDSTE DU DET?

Voltaren Gel er den første smertestillende gele, hvor tuben har et trekantet låg, der er let at åbne.

Voltaren-gel bruges til udvortes behandling. Det betyder, du smører gelen ind i huden på det berørte område. Når Voltaren påføres huden trænger diclofenac gennem huden og videre ud i kroppen, hvor lægemidlet kan lindre smerte og dæmpe inflammation.

1t Voltaren Gel lindrer akut smerte allerede efter én time.
  • Voltaren Gel indeholder 1,16 % diclofenac i gelform. Kan anvendes 3-4 gange om dagen til lindring af smerte i en kortere periode. Brug ud over 7 dage bør kun ske efter aftale med lægen. Læs omhyggeligt vejledningen i indlægssedlen eller på pakken. Indlægsseddel findes på www.indlaegsseddel.dk*
    Den har en smertestillende og antiinflammatorisk virkning, som kan hjælpe personer i gang med at bevæge sig igen. For voksne og unge over 14 år.

Voltarol medicinsk plaster

Behandling af muskel-­ og ledsmerter – virker i op til 12 timer. Lindrer smerten direkte på smertestedet, og behandler inflammationen, der ofte er årsag til smerten.

Voltarol medicinsk plaster indeholder 140 mg diclofenacnatrium. Påfør ét medicineret plaster på det smertefulde område to gange dagligt, om morgenen og aftenen. For voksne og teenagere over 16 år.

Læs omhyggeligt vejledningen i indlægssedlen eller på pakken. Indlægsseddel findes på www.indlaegsseddel.dk*

*Ved klik på link(s), overføres du til en ekstern uafhængig website, som ikke er kontrolleret eller drevet af GSK. GSK påtager sig derfor intet ansvar for indholdet på den eksterne website. Hvis du ikke ønsker at forlade denne side, undlad at klikke på link(s).

Læs mere

Alt om smertelindring

Her beskriver vi, hvordan forskellige typer smertelindringsprodukter virker, så du har lettere ved at vælge det produkt, som virker bedst på din smerte.

Læs mere

Smerter og smertebehandling

Få mere at vide om, hvordan du skal behandle netop din smertetype...

Læs mere

Hvad er inflammation?

Læs alt om de processer, som forårsager inflammation, hvorfor man rammes, og hvordan man har det i kroppen...

Læs mere
60% af alle danskere skjuler, hvor stor smerte de lider af fra familien 60% af alle danskere skjuler, hvor stor smerte de lider af fra familien

*Adspurgte danskere