Behandling af din smerte

Hvordan virker Voltaren?

Få mere at vide om, hvordan Voltaren kan virke som smertestillende mod muskelsmerter og mindske inflammation.

Hvad er Voltaren?

De receptfrie Voltaren-produkter indeholder det virksomme stof diclofenac, som tilhører gruppen af ikke-steroide antiinflammatoriske præparater (NSAID). Diclofenac har en prostaglandinhæmmende effekt. Prostaglandiner er stoffer i kroppen, som forårsager smerte og inflammation. Diclofenac mindsker prostaglandinernes effekt og bidrager til at lindre smerte og mindske inflammation.

Voltaren gel

Voltaren mod muskelsmerter og inflammation.

Hvordan virker Voltaren?

VIDSTE DU DET?

Voltaren Gel er den første smertestillende gele, hvor tuben har et trekantet låg, der er let at åbne.

Voltaren til udvortes brug

Voltaren-gel

Voltaren-gel bruges til udvortes behandling. Det betyder, gelen smøres ind i huden på det berørte område. Når Voltaren påføres huden trænger diclofenac gennem huden, hvor lægemidlet lokalt kan lindre smerte og dæmpe inflammation.

1t Voltaren Gel lindrer akut smerte allerede efter én time.
  • Voltaren Gel indeholder 1,16 % diclofenac i gelform. Kan anvendes 3-4 gange om dagen til lindring af smerte i en kortere periode. Brug ud over 7 dage bør kun ske efter aftale med lægen. Læs omhyggeligt vejledningen i indlægssedlen eller på pakken. Indlægsseddel findes på www.indlaegsseddel.dk*
    Den har en smertestillende og antiinflammatorisk virkning, som kan hjælpe personer i gang med at bevæge sig igen. For voksne og unge over 14 år.
  • Voltaren Forte Gel indeholder 2,32 % diclofenac i gelform. Kan anvendes 2 gange daglig til lindring af smerte i en kortere periode. Brug ud over 7 dage bør kun ske efter aftale med lægen. Læs omhyggeligt vejledningen i indlægssedlen eller på pakken. Indlægsseddel findes på www.indlaegsseddel.dk*
    Den har en smertestillende og antiinflammatorisk virkning.For voksne og unge over 14 år.

*Ved klik på link(s), overføres du til en ekstern uafhængig website, som ikke er kontrolleret eller drevet af GSK. GSK påtager sig derfor intet ansvar for indholdet på den eksterne website. Hvis du ikke ønsker at forlade denne side, undlad at klikke på link(s).

Læs mere

Alt om smertelindring

Her beskriver vi, hvordan forskellige typer smertelindringsprodukter virker, så du har lettere ved at vælge det produkt, som virker bedst på din smerte.

Læs mere

Smerter og smertebehandling

Få mere at vide om, hvordan du skal behandle netop din smertetype...

Læs mere

Hvad er inflammation?

Læs alt om de processer, som forårsager inflammation, hvorfor man rammes, og hvordan man har det i kroppen...

Læs mere
60% af alle danskere skjuler, hvor stor smerte de lider af fra familien 60% af alle danskere skjuler, hvor stor smerte de lider af fra familien

*Adspurgte danskere