Behandling af din smerte

Voltaren og graviditet

Find ud af alt om, hvordan Voltaren-produkter kan anvendes, når du er gravid eller ammer.

Smertestillende under graviditet

Når du er gravid eller ammer, skal du være forsigtig med, hvilke lægemidler du anvender, fordi mange almindelige præparater i denne forbindelse ikke kan anvendes på sikker vis. Hvis du er gravid eller ammer, har mistanke om at du kan være gravid eller har planer om at få børn, skal du søge råd hos din læge eller på apoteket, inden du bruger dette lægemiddel.

Kan jeg bruge Voltaren, som smertestillende under graviditet?

Gravide må ikke anvende Voltaren Gel i løbet af de sidste graviditetsmåneder. Kvinder som planlægger at blive gravide eller er gravide, skal undgå at anvende Voltaren Gel. Behandling i løbet af graviditeten må udelukkende ske efter lægeordination.

 

Smertlindring og graviditet

VIDSTE DU DET?

Hvis du holder dig aktiv under graviditeten, er der indikationer på, at du mindsker risikoen for at få problemer i løbet af den sidste del af graviditeten eller ved fødslen.

47% af alle danske forældre mener, at de ville være bedre forældre uden smerte

Kan jeg bruge Voltaren, mens jeg ammer?

Når det kommer til smertestilende og amning, er det vigtigt at være opmærksom på at vælge de rette produkter. Hvad gælder Voltaren Gel til udvortes brug, hvor produkterne masseres ind i huden, er det uklart om diclofenac overføres til brystmælken. Voltaren Gel bør derfor kun bruges ved amning efter lægens ordination. Voltaren Gel eller Voltarol-plaster bør ikke påføres på brysterne på ammende mødre eller noget andet sted på store hudoverflader eller i længere tid.

*Adspurgte danskere

Læs mere

Hold kroppen i form

Få mere at vide om fordelene ved motion, og hvordan motion kan hjælpe dig med at holde dig i form og lindre smerter.

Læs mere

Smerter og smertebehandling

Få mere at vide om, hvordan du skal behandle netop din smertetype...

Læs mere

De forskellige smertetyper

Læs mere om de forskellige smertetyper, du kan blive ramt af og de bagvedliggende årsager.

Læs mere
57%  af alle danskere oplever at have kropssmerte mindst én gang om ugen 57%  af alle danskere oplever at have kropssmerte mindst én gang om ugen

*Adspurgte danskere