Lindrer led- og muskelsmerter og behandler inflammation

Voltaren Forte 23,2 mg/g gel

Voltaren Forte gel anvendes til behandling af smerter i led og muskler og indeholder dobbelt så meget af det aktive stof som Voltaren 23,2 mg/g gel. Diclofenac trænger ind i huden og har en smertelindrende effekt.
Det specielle ved Voltaren Forte gel er, at den lindrer både smerter og inflammation i op til 12 timer. Den fås i tuber med 50 g, 100 g og 150 g.

Hvordan og

hvornår?

Spørgsmål og svar

 • Voltaren Forte gel kan anvendes til voksne og unge fra 14 år.Voltaren Forte gel kan anvendes af personer, der oplever muskel- og ledsmerter forårsaget af betændelse. Voltaren Forte gel kan give lindring af smerter og betændelse i led og muskler i op til 12 timer. Hvis du gerne vil fortsætte dine daglige aktiviteter, kan Voltaren Forte gel med dobbelt styrke hjælpe dig til at vende tilbage til din normale tilværelse, fordi den giver smertelindring. Bemærk, at Voltaren Forte gel ikke bør anvendes i mere end 7 dage uden anbefaling fra en læge.

  Se indlægssedlen for yderligere oplysninger.

 • Voltaren Forte gel skal kun påføres to gange om dagen med cirka 12 timers mellemrum (for eksempel morgen og aften) for at give smertelindring hele dagen. Påføring iht. instruktionerne tilfører det aktive stof diclofenac gennem huden, hvilket giver smertelindring i op til 12 timer.

 • Den type gel, der anvendes i Voltaren Forte gel gør det lettere for det aktive stof diclofenac at trænge dybt ind i huden og nå frem til kilden til smerten og hævelsen.

 • Tal med lægen eller apotekspersonalet, hvis du har spørgsmål, før du anvender Voltaren Forte gel.
  Brug ikke Voltaren Forte gel:

  • Hvis du er allergisk over diclofenac eller nogen andre af indholdsstofferne i dette lægemiddel.
  • Hvis du er allergisk over for andre lægemidler, der anvendes til behandling af smerter, feber eller betændelse, såsom ibuprofen eller acetylsalicylsyre (anvendes også til forebyggelse af blodpropper). Spørg lægen eller apotekspersonalet, hvis du er usikker.

   Symptomer på en allergisk reaktion over for disse lægemidler kan omfatte: pibende vejrtrækning eller åndenød (astma); nældefeber eller hududslæt; hævelser af ansigt eller tunge; rindende næse.
  • I de sidste tre måneder af graviditeten. Behandling under enhver del af graviditeten bør kun ske efter lægeordination.
  • Hvis du er under 14 år.

  Se indlægssedlen for yderligere oplysninger.

   

Læs mere

Hvad er betændelse?

Læs alt om de processer, der forårsager betændelse, hvorfor man rammes, og hvordan det føles i kroppen …

Læs mere

Smerter og hvordan de behandles

Find ud af, hvordan du bør behandle netop din type smerte ...

Læs mere

Hvordan virker Voltaren gel?

Find ud af, hvordan Voltaren gel kan lindre smerter og reducere betændelsestilstande.

Læs mere
1t Voltaren Gel lindrer akut smerte allerede efter én time. 1t Voltaren Gel lindrer akut smerte allerede efter én time.