Skip to main content

Lindrer akut smerte allerede efter én time

Voltaren 11,6 mg/g gel

Voltaren er en smertestillende gel, som indeholder 11,6 mg/g diclofenac. Gelen lindrer akut smerte allerede 1 time efter første påsmøring. Voltaren virker betændelsesdæmpende og reducerer hævelser i muskler og led, samtidig med at den støtter kroppens naturlige helingsproces ved at behandle inflammation. Gelen kan bl.a. påføres ryg, skuldre, nakke og muskler. Vores mærke, Voltaren, er Danmarks mest solgte smertestillende gel (Nielsen IQ uge 47, 2023 data).

 

Fåes i tuber med 50 g, 100 g og 150 g.

Voltaren er en smertestillende gel, som indeholder 11,6 mg/g diclofenac. Gelen lindrer akut smerte allerede 1 time efter første påsmøring. Voltaren virker betændelsesdæmpende og reducerer hævelser i muskler og led, samtidig med at den støtter kroppens naturlige helingsproces ved at behandle inflammation. Gelen kan bl.a. påføres ryg, skuldre, nakke og muskler. Vores mærke, Voltaren, er Danmarks mest solgte smertestillende gel.

Fåes i tuber med 50 g, 100 g og 150 g.

Voltaren Gel

Lindrer akut smerte allerede efter én time

3xhrs

trippelvirkende

Behandling af smerter med Voltaren Gel

Lad ikke smerter forhindre dig i at leve dit liv fuldt ud. Få mere at vide om, hvordan Voltaren Gel kan lindre din smerte, så du kan genetablere en aktiv livsstil. Voltaren mindsker inflammation, lindrer smerten og giver en kølende fornemmelse.

Hvordan skal

det bruges

Spørgsmål og svar

 • Hvad er inflammation?

  Inflammation, også kaldet betændelse, er kroppens reaktion på en beskadigelse af dens celler eller væv. Når cellerne beskadiges, frigiver de kemiske stoffer, der får de små blodkar i området til at udvide sig, så blodstrømningen i området øges. Det får det skadede område til at hæve op og blive rødt (på grund af det ekstra blod) og i nogle tilfælde til at føles varmt ved berøring. Hævelsen medfører et tryk på nerverne, hvilket igen medfører smerte. Læger taler ofte om ”klassiske tegn” på inflammation – det indbefatter varme, rødme, hævelse og smerte. Anti-inflammatoriske lægemidler fremskynder helingsprocessen ved at medvirke til genetablering af en normal blodstrømning i det skadede område, hvorved varmefølelsen, rødmen, hævelsen og den deraf følgende smerte aftager. Når et anti-inflammatorisk lægemiddel også lindrer smerter, siger man, at det har analgetiske egenskaber.

 • Hvad er et analgetikum?

  Et analgetikum er et fagudtryk for smertestillende midler f.eks. lægemidler, der lindrer smerte. Nogle analgetika stopper smerte ved at gøre de lokale nervespidser (f.eks. i et inficeret smertefuldt led) mindre følsomme, andre virker ’centralt’ i de dele af hjernen, hvor vi ’føler’ smerte.

 • Hvad er gelen anvendt i Voltaren kendetegnet ved?

  Konsistensbasen i Voltaren gel er en Emulgel. Det er en specialudviklet base, der kombinerer egenskaberne af en emulsion (såsom en creme) og en gel. Medicin, der skal anvendes på huden, kan ikke virke, før den bliver absorberet af huden og ført ud i de væv, hvor den skal virke (f.eks. i et led).

  Emulgel gør det nemmere for det aktive stof (diclofenac) i Voltaren gel at trænge igennem huden og ned til de smertefulde led og muskler, der ligger under den. Udover at hjælpe diclofenac med at trænge igennem huden er Emulgel også behagelig at bruge. Den er nem at påføre og fedter ikke. Desuden tilfører gelen fugt til huden og har en omgående kølende effekt.

   

 • Hvad er diclofenac?

  Diclofenac er det aktive stof i Voltaren gel. Diclofenac er et betændelseshæmmende lægemiddel, der samtidig lindrer smerter og nedsætter feber. Diclofenac tilhører en gruppe af betændelsesdæmpende lægemidler, der også kaldes non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID´er).

Læs mere

Hvad er smerte?

Forstå, hvordan smerte fungerer og de mange årsager til kropssmerte.

Læs mere

Smerter og smertebehandling

Få mere at vide om, hvordan du skal behandle netop din smertetype...

Læs mere

Hvordan virker Voltaren?

Få mere at vide om, hvordan Voltaren kan lindre smerte og mindske inflammation.

Læs mere
1t Voltaren Gel lindrer akut smerte allerede efter én time. 1t Voltaren Gel lindrer akut smerte allerede efter én time.